Volná místa profese specialista pro Semily vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Náplň práce: každodenní pomoc zákazníkům s nahlašováním škodních událostí. Administrativní činnost a práce s interními systémy. Pracovní doba 9 - 17 hodin, víkendy a st. svátky volné dle maďarského kalendáře.
Požadavky: - Ovládání systémových procesů v SAP - Optimalizace podnikových procesů pomocí SAP - Poradenství a poskytování podpory uživatelům v daných modulech - Tvorba manuálů a školení uživatelů - Aktivní komunikace s centrálou jako ...
Požadovaná specializace a znalost turecké kuchyně a jídel. Kontakt: e-mailem
Specialista - specialistka prodeje Pracovní náplň: - přímý prodej a příprava zboží k expedici s možností výběru vlastního sortimentu prodeje Potřebujeme šikovného člověka a otevřenou myslí a chutí pracovat, a dobrými komunikativními schopnostmi a ...
Prvotní kontakt: tel.: 724 058 235 Upřesňující informace: - praxe výhodou - znalost AJ výhodou - Čínský jazyk na velmi dobré úrovni - z důvodu denní komunikace a reportingu mateřské společnosti Poskytujeme podporu ve všech oblastech lidských ...
Fyzioterapeut- akreditovaný zdravotnický magisterský či bakalářský studijní obor fyzioterapeut nebo tříleté studium v oboru fyzioterapeut na vyšších zdravotnických školách. Pracovní doba 7:00 -15:30 hodin. Nabízíme: 25 dní dovolené, závodní ...
Prvotní kontakt: tel.: 724 058 235 -vzdělání v technickém oboru výhodou, znalost anglického jazyka výhodou, čínský jazyk na velmi dobré úrovni
Prvotní kontakt: Telefon: 724 841 085 Odpovědnost za stabilizaci výrobního procesu nastavováním parametrů procesu a řízení procesů, strukturování výrobního procesu založeného na produktivitě, hospodárnosti a účinnosti pomocí technických a ...
Obsluha eshopu, aktualizování a rozšiřování nabídky v e-shopu, rozesílání newsletterů, péče o německy mluvícími zákazníky. Kontakt s dodavateli. Práce v dílně, servisní práce, výroba hydraulických hadic. Požadujeme: * Středoškolské vzdělání nejlépe ...
Požadovaná specializace a znalost turecké kuchyně a jídel. Kontakt: e-mailem