Volná místa Nový Jičín - Odborné vyučení bez maturity doprava, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 5
z: 5.3.2024 - místo se souhlasem i na zaměstnanecké karty OSOBNÍ KONTAKT: středy 9:00, Štefánikova 244, Kopřivnice, 742 21 - náborové centrum pátky 9:00, 1. máje 2636, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Vaše úkoly: - příprava výrobků studené kuchyně - ...
z: 4.3.2024 a: 3.4.2025 Montážník dělník Nástupní mzda: 32.000,- Kč Náplň práce: technologické montážní práce při realizaci vodovodního a kanalizačního potrubí. Požadujeme: řidičský průkaz skupiny B, praxi s vodohospodářskými stavbami, ...
z: 23.2.2024, a:30.4.2024 Jedná se o pozici samostatného kuchaře pro turnusové služby v restauraci Na Skalkách v Novém Jičíně, která se zaměřuje na tradiční českou kuchyni. Pracovní náplní je zejména příprava denního menu a minutkové kuchyně, ...
z:27.2.2024 Jsme firma působící v automobilovém průmyslu. Otevíráme další nové pracovní pozice. Tato pracovní pozice obsahuje převážně tyto oblasti: 1 Evidence příchozích materiálů 2 Záznam odchozích materiálů 3 3C5S ve skladu materiálu 4 ...
z: 26.2.2024 PRACOVNÍ NÁPLŇ: kontrola a přebalování produktů, vychystávání produktů ze skladu, práce se čtečkou, zvedání těžkých břemen. POŽADUJEME zkušenosti ve skladě výhodou, zodpovědnost, samostatnost, ochota pracovat na dvě ...
z.: 23.2.2024 Rozvoz masa a masných výrobku dodávkou. Výhodou: praxe v řízení dodávky. Kontaktní osoba: Milan Žabčík, telefonicky kontakt: 774 328 232
z: 23.2.2024 Práce údržbáře - provozního pracovníka. Práce ve dvousměnném provozu (+ víkendové pohotovosti). Nástup od 1. 6. 2024 nebo dle dohody dříve. Kontakt: Romana Bartoňová, telefonicky Po - Pá 8:00 - 13:00 hod., e-mail: 556 870 183
z: 16.2.2024 Osobní kontak na adrese firmy. Praxe v oboru min. 2 roky, znalost čtení výkresů. Kontaktní osoba: Tvrdoňová Blanka, telefonický kontakt 556 836 126,trio@trio.cz
z: 15.2.2024 Náplň práce: Jedná se o výrobu bramborových a zeleninových lupínků.
z:16.2.2024 Co by Vás v práci čekalo? směny Po - Pá 4:00-12:30. Budete pomáhat kolegům kuchařům s přípravou teplých i studených jídel, čištění zeleniny, obalování a smažení potravin, příprava příloh a polévek, vydávání jídel v kolektivu zákazníkům, ...